BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 28 juli 2010

Grattis Peter!

A den 27 juli asså igår fyllde min bror år. HAn fyllde 22.
Samtidigt som han fyllde år, släpptes spelet StarCraft 2.
StarCraft 2 är uppföljaren av starcraft1 och det är ett strategispel utvecklat av Blizzard, som bland annat har gjort world of warcraft.. Ettan var amazing och det är 2an med. Starcraft1 är nationalsporten i Sydkorea... Rätt, patetiskt faktiskt XD.
Med andra ord så är spelet jävligt känt där, alla vet vad det är lixom. Men det är bra spel så, jag förstår varför.
Starcraft är inte ett vanligt strategispel, det är så mycket mer, men jag orkar inte gå in mer på det och det vill ni nog inte höra heller om ni inte är så insatta i det, men vill bara säga det att, det är väldigt speciellt.

Hur som helst, Internet lade av där hemma typ nårra dar innan spelet släpptes, sån otur han har XD.. Man måste också ha internet för att installera det, dom vill undgå piratkopiering.

Annars har jag och Johanna bara tagit det lugnt, VI har badat och solat i Åhus, Där var maneter :O. sjukt äckliga, men, dom är ändå vackra på ett sätt :). Det brukar inte finnas där men de var det idag.
Annars har jag varit på arbetsförmedlingen osv. inget spec, mest onödig information tyckte jag..:P

3 kommentarer:

Hogge sa...

Stracraft kan köra upp en vass pinne i röven. Sen kan det gnugga in pinnen riktigt jävla ordentligt. Efter det skulle det kunna trycka in en tjockare pinne.

Spel är ingenting som "är så mkt mer". Det är ett fucking jävla spel. En låtsasvärld som folk sysslar med för att de inte är nöja med sitt eget liv, för de fick inte leka klart när de var barn. Jävligt tragiskt, men ännu sorgligare är det ju att de sen sitter och spelar skitspel och inte bara tar sig samman och gör viktigare saker. FITTSLEMSSPEL

Johan sa...

Och hur många dagar har du inte lagt ned på The Sims, Johanna? Ett spel som handlar helt om att simulera andras liv?

Annars har jag ju hört att SC2 är kul. Inte min typ av spel, ettan var omöjlig för mig i alla fall :)

Joel W. sa...

Jag tycker det är skillnad mellan spel och strategispel. En del strategispel kan man faktiskt jämföra med chack. Kräver att man planerar och tänker efter mer än andra spel. Dessutom blir man smartare av det och lär sig förstå hur människor resonerar.