BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 6 juli 2010

6 Juli

Det var kväll, Jag stod naken framför spegeln, mitt hår var nästan som backslick, för att jag hade duschat precis.
Jag kollar i spegeln, jag ser en kille som jag knappt känner igen. Jag tänkte:
Fan, Det har gått ett år, och tänk så mycket som egentligen har hänt. Jag rakar mig snart varje dag, det känns manligt, jag har fått rätt så brun hud av solen, lagom brun tycker jag iaf, jag har tagit studenten, gjort saker jag tycker är kul, jag har fyllt 19 år, Jag känner mig inte som 19 dock, men det gör man väll aldrig när man just blivit det? jag känner mig fan bara som 18, men ändå vuxen på ett annat sätt. OCh jag har en underbar flickvän som jag varit tillsammans med nu i 1 år. Detta är känslan jag skulle haft när jag var 18 typ... damn joe...
Trodde jag själv att allt detta skulle hända för ett år sen? Tror inte det fan, Jag minns alla stunder jag haft med mina vänner och ickenuvarande vänner, fifan, det har varit kul, det känns som vi går olika håll nu. Jag kommer sakna er alla fan.
Men fan, vi går ju frammåt. Man får minnas sina minnen och uppleva resten av den fantastiska framtiden. Sa jag just fantastisk?

Har läst ut en bok nu på två dar, precis som förra sommaren , då läste jag också en bok på 2 dar, amen de e lagom, en bok om året som inte är för lång, rätt bra har båda varit. Har aldrig sett så många "Spy" och "kräk" ord i någon bok förut, seriöst, det förekom i varje facking mening typ XD dom spydde överallt känns de som.

enough of my nagging, good fucking night!

//RANDAN

5 kommentarer:

Din tjejs granne ;) sa...

Jag ser att du blivit lite inspirerad då du skrev fan väldigt mycket ;) haha!
Grattis till er och all lycka i framtiden! :)

Johan sa...

DU VAR NAKEN?!

Hogge sa...

Gulligt :3

Joel W. sa...

Ja, alla verkar gå skiljda vägar nu. Jättesorgligt, speciellt när man som jag ska utomlands :( Men glöm inte att världen är liten! Och facebook gör all kommunikation lättillgänglig!

Joel W. sa...

Ja, alla verkar gå skiljda vägar nu. Jättesorgligt, speciellt när man som jag ska utomlands :( Men glöm inte att världen är liten! Och facebook gör all kommunikation lättillgänglig!